Mike Sponza full Band @SnackBar 1964
sobota, november 25th, 2017 at 10:00pop
SnackBar 1964Istrska cesta 67
Koper, 6000
Get Directions
Contemporary blues, soul music with a rock’n’roll attitude are the ingredients of this band

Mike Sponza - guitar/voice
Mauro Tolot /Roby Maffioli- el. bass
Moreno Buttinar - drums
Giovanni Cigui- saxophones
Michele Bonivento - organ/piano
special woodwind guests
and special guest Dejan Mermolja Mermoly on harmonica

https://www.youtube.com/watch?v=eBUKABvldPM
-VSTOP PROST-
www.mikesponza.com
View on Facebook
Šank Rock & Friends of Jack
četrtek, november 30th, 2017 at 8:00pop
SnackBar 1964Istrska cesta 67
Koper, 6000
Get Directions
Velikan nočnih zabav "JACK" in Snack Bar 1964 z Šank Rocki, so za vse Vas, ki si želite nekaj več, združili moči in pripravljamo eno najboljših klubskih zabav na Obali za vse prijatelje Jack-a!

-Welcome drink
-Welcome food (Special Jack burger)
-Hostese
-and many more...

Vstop na dogodek le z vabilom!
18+

http://sankrock.si/

Kmalu več info...
View on Facebook
Siddharta (acoustic) - Športna dvorana Bonifika-OŠ Koper
sobota, december 16th, 2017 at 9:00pop
OŠ KOPER - BONIFIKA
Obveščamo vas, da smo zaradi velikega zanimanja, koncert skupine Siddharte acoustic prestavili v dvorano OŠ Koper Bonifika

Skupina Siddharta, danes največje ime na slovenski glasbeni sceni, prihaja na oder Snack Bar-a (dvorana OŠ Koper Bonifika) v okviru akustične turneje »Dolga pot domov«.

Pridi in začuti Siddharto od čisto blizu!

Siddharta - Ledena (live - acoustic)
https://www.youtube.com/watch?v=QF775SobSI0

Siddharta je petčlanska slovenska rokovska skupina, ki je nastala leta 1995 in je po dvajsetih letih glasbenega ustvarjanja ena izmed bolj priljubljenih glasbenih skupin v Sloveniji. Od prvih začetkov je nabrala vrsto največjih domačih glasbenih in medijskih priznanj, s prav takšno vrsto uspešnic pa nastopila na skoraj vseh domačih, pa tudi številnih tujih prizoriščih. Izoblikovala je lasten prepoznaven zvok: želeli so si drugačnosti, zato so zvok obogatili s saksofonom in klaviaturami.

Zasedba:
Tomi Meglič – glavni vokal kitara
Primož Benko – kitara, vokal
Jani Hace – bas kitara
Tomaž Okroglič Rous – klaviature, programiranje
Boštjan Meglič – bobni

Vstopnina: tribuna 20€ - parter 22€

Vstopnice bodo na voljo od 20.11. 2017 v Snack Baru in na vhodu pred dvorano na dan koncerta
View on Facebook
Koncert v spomin Danilu Kocjančiču in izid plošče
sobota, februar 3rd, 2018 at 8:00pop
Arena BonifikaCesta Zore Perello Godina 3
Koper, 6000
Get Directions
»Nisi prva, nisi zadnja«

-Izid albuma in velik koncert v spomin na Danila Kocjančiča, enega največjih avtorjev slovenske glasbe // 3. februar 2018 // Arena Bonifika – Koper

Danilo Kocjančič, eden največjih "hitmejkerjev" slovenske glasbene scene, se je podpisal pod številne glasbene uspešnice, kot so Poišči me, Tina ne verjame, Anita ni nikoli, Pogum, Senca, Dober dan, Črta, Si še jezna name, Portorož 1905, Veter z juga, Amerika in številne druge, ki so vsaka po svoje zaznamovale različna glasbena obdobja. Začetki njegovega ustvarjanja in delovanja segajo v šestdeseta leta, ko je bila skupina Kameleoni ena najpomembnejših in najpopularnejših zasedb v bivši Jugoslaviji. Nadaljeval je s skupinama Boomerang in Labirint, kasneje pa velike uspehe doživel z zasedbama Prizma in Bazar. V devetdesetih letih je deloval in pisal s skupino Halo, kasneje pa je ustvaril nič koliko glasbenih mega uspešnic za znana imena slovenske glasbe, med katerimi so Tinkara Kovač, Lara Baruca, Polona Furlan, Slavko Ivančič,... Glasbenim idejam pa ni bilo videti konca - pred osmimi leti je pod njegovim vodstvom nastala skupina Danilo Kocjančič & Friends, ki se je z nekoliko bolj rockerskim pridihom vrnila na odre in avtorsko glasbo ustvarjala vse do Danilove bolezni in prezgodnje smrti, 3. februarja 2013.

V spomin nanj in na njegovo bogato glasbeno zapuščino se ob obletnici njegovega slovesa vsako leto zberejo številni slovenski glasbeniki in prijatelji, tokrat pa bo prav na ta dan uradno izšel tudi Danilov zadnji (posthumni) album z novimi avtorskimi skladbami, kot so »Nisi prva, nisi zadnja«, »Daj, daj, daj«, »Moja Jana ne pada«, »Moje laži« in »Elektrošok«, ki so jih z Danilom (takrat še v odlični formi) posneli člani skupine DKF. V teh dneh se zaključuje še nekaj manjkajočega materiala, skladbo pa bo prispeval tudi Danilov sin Valentino Kanzyani.

3. februarja 2018 vabljeni na pravi glasbeni spektakel v Areno Bonifika v Kopru, kjer bo glasba ponovno obudila spomin na največjo glasbeno legendo na naših tleh.

Kmalu več informacij!
View on Facebook